Tülay Hatimoğulları: Gözümüz sandıklardan ayrılmamalı

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, sandıkları koruma çağrısında bulunarak, "Seçim günü gözlerimiz sandıklardan ayrılmamalı" dedi.

YEREL SEÇİM

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Parti (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Mûş’un Kop (Bulanık) ilçesinde katıldığı halk buluşmasının ardından kent merkezine doğru yola çıktı. Kentin girişinde partililer tarafından davul ve zurna ile karşılanan Tülay Hatimoğulları, oluşturulan uzun bir araç konvoyu ile kente giriş yaptı.
İl örgütü binası önüne gelen Tülay Hatimoğulları, buradan partili sandık görevlileri ve müşahitlerle bir araya geleceği İstasyon Caddesi’ndeki otele kadar partililerle yürüdü. Yürüyüş esnasında sık sık "Direne direne kazanacağız” sloganları atıldı.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, bir araya geldiği sandık görevlileri ve müşahitlere sandık güvenliği konusunda uyarılarda bulundu.
Yağmur çamur dinlemeden mükemmel bir seçim çalışması yürüttüklerini, gittikleri her yerde coşkuyla karşılandıklarını dile getiren Tülay Hatimoğulları, "Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza, kadınlara, gençlere partim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu emeğin karşılığının 31 Mart akşamında her yerde alınacağına inanıyorum. Şimdiden zaferimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Tülay Hatimoğulları, DEM Parti geleneğinin tarihi bir mücadeleye sahip olduğunu, bu ağacın köklerinin çok derinlere kadar indiğini ve o kökleri koparmaya kimsenin gücünün yetmediğini ifade etti. Kayyum ve AKP zihniyetinin kentleri yönetemediğini belirten Tülay Hatimoğulları, belediyelerde halkçı bir anlayışla yönetime geleceklerini vurguladı.

‘SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM’

Tülay Hatimoğulları, herkesi sandıklara sahip çıkmaya çağırarak, şunları söyledi:

"Bu kez sandık hilelerine izin vermemek için sandıkları koruyacağız. Gerekirse aç kalalım, susuz kalalım ama sandıkları koruyalım. 2019'da yapılan hileleri yapmalarına izin vermeyelim. Gözümüzü sandıklardan ayırmayalım. Her mahalleli okulların bahçesinde nöbette olsun. Sarayın hırsızları her yerde çalmaya alışmışlar, bu defa çalmalarına, hile yapmalarına izin vermeyeceğiz. İl seçim kurulları, ilçe seçim kurulları önünde nöbetler tutalım, oy torbalarının yanlarında duralım. Hiçbir provokasyona gelmeyerek hareket edelim. Bu zafer bizim olacak. Newroz’da barışı haykıran milyonlar 31 Mart’ta zaferi kutlayacak."